Wednesday, October 28, 2015

Kham-Tiibet 

Peking, Kiina 

Kirgisia 

Gobin autiomaa, Mongolia 

Deqin, Kham-Tiibet

Helsinki

Dali, Kiina 

Osh, Kirgisia 

Xinjiang, Kiina

Burabay, Kazakstan

Momondon sivuja käytellään ahkerasti ja yritetään tehdä niitä Päätöksiä. Toisaalta kiinnostaa Iran ja Pakistan, sillä islamilainen maailma on vielä itselle varsin vieras. Toisaalta taas Nepal - takuuvarma valinta kaltaiselleni Vajrayana-mimmille.

Nyt on todellakin otollinen aika kahisutella ja penkoa kuva-arkistoja viime vuosilta. Eniten miellyttävät vuoret, tönöt ja vilpitön meno.

4 comments:

 1. Kiinnostaako muuten Afrikka? Ymmärtääkseni et ole reissannut siellä päin koskaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole itseasiassa koskaan poistunut Euraasian mantereelta. (Ellei Teneriffaa lasketa! :D)

   Afrikka kiinnostaa mua samaan tyyliin kuin Etelä-Amerikkakin: jonkin verran, mutta ei akuutisti. Joskus kyllä ehdottomasti suuntaan vielä sinnekin. Mutta nyt helmikuussa mulla alkaa pohjoisintialaisessa luostarissa buddhalaisuuden ja tiibetin kielen opinnot, joten ainakaan tällä erää en ole Afrikkaan suuntaamassa. :>

   Delete
 2. Nepal on kuin Intia, mutta pienemmällä volyymilla. Pörräilin neljä kuukautta Intiassa muutama vuosi sitten, ja viime jouluna tuli oltua kuukauden päivät Nepalissa - vaikka Intia aikamoinen pörräilykokemus olikin, Nepal pisti ehkä hieman paremmaksi! Vaellusreissu ja vuoria yltympäriinsä, kaunista luontoa ja huikeita paikallisia! Huikeaa ruokaa unohtamatta 8----)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Päädyin Nepaliin - 31.12. sinne liitelen halki taivaan! Kuukausi on turhan lyhyt aika katsastaa Iranin ja Pakistanin valtavat kunnaat, mutta Nepal on sen verran pieni maa, että kuukaudessa ehtii varmasti jo saamaan ainakin jonkinmoista käsitystä maasta. n__n Toki tulen Nepaliin tässä jatkossa ravaamaan vielä useampaankin otteeseen viisumiasioissa, kun tuolla Intiassa ois tarkotus aika pitkään viihtyä !

   Delete