Monday, November 2, 2015

Kirgisia

Burabay, Kazakstan

Laos

Kunming, Kiina

Mongolia

Hanoi, Vietnam

Pietari, Venäjä

Hohhot, Sisä-Mongolia

Kepeän esseen väsäsin otsikolla "Ihmisyys", Yunnanin yliopisto


Viime viikot ovat olleet allekirjoittaneelle näin lyyrisesti ilmaistuna aivan kreisejä! On ihan uskomattoman pärisyttelevää touhua saada ihmisiltä hyvinkin pitkiä ja harkittuja viestejä kirjaani koskien, ja kuulla että siitä on tykätty (tai ei-tykätty: sekin on yhtä kiintoisaa)! Ja että tälläkin hetkellä 51 pientä palleroista on pääkaupunkiseutujen kirjastoissa näpit ojossa odottamassa luettavaa. Toki on harmi että kyseiset palleroiset joutuvat aika pitkänkin tovin kirjaa luokseen odottamaan, mutta näin kirjoittajan näkökulmasta tämä on kyllä aivan huimaa hommaa. Pärisee kuulkaas kovempaa kuin mikään!

Jos siellä nyt on yhtää kukaan, joka pohtii että kehtaako tässä elämässä ja universumissa ny kirjottaa ja haaveilla kirjan julkaisusta, niin sanon kaikella vilpittömyydelläni ja pärinäpäisyydelläni, että KEHTAA! Siinä vaiheessa kun yksikin olento on tunnustanut tykkäämisensä, niin kaikki vaikeudet ja epäilyt muuttuvat merkityksettömiksi.

Ny on lentolippukin Nepaliin - 31.12. suuntaan lentokentälle kera käsimatkatavarakokoisen reppuni. Sitä ennen täytyy yrittää kalastaa itselleen vuoden viisumi Intiaan - moisen saamisen pitäisi kuulemma olla suhteellisen helppoa. Toivottavasti onkin.

Hari Om, Hari Om.

No comments:

Post a Comment