Friday, September 25, 2015

arvon kanssatallaajat - kirja on nyt kaupoissa !

Se on kuulkaas nyt kaupoissa!

Eilen kävimme sattumalta Suomalaisessa kirjakaupassa pyörimässä tappaaksemme aikaa ennen bussin tuloa, ja kappas: siellähän se meikäläisen teos nökötti hyllyssä Madventuriesin ja muiden matkaeeposten lomassa! Ensireaktio oli yllättyminen, ja toinen nolostuminen: nyt on syvimpiä tuntoja ostettavissa kirjakaupasta rahaa vastaan. Hämmentävä konsepti!

Hintaa oli ainakin Suomalaisessa kirjakaupassa 24 euron verran. Sivuja on reilusti päälle 300 ja kuvia runsain mitoin!

Lisätietoa kirjasta kera videon ja lukunäytteen pääsee katselemaan täältä: http://finnlectura.fi/kerran

Saan oman painokseni postissa luultavasti aivan lähipäivinä, ja nappaan tänne sitten muutaman kuvan tekeleestä.

Aivan kärppänä olisin tietysti kuulemaan fiiliksiä kirjasta - jos joku tämän käsiinsä siis päättää napata ja lukaista, niin laittakaa ihmeessä tuntemuksianne mulle tätä kautta tai mailitse heidi.nummi@helsinki.fi

Kiitos kaikille pitkän matkan mukanani kulkeneille kanssatallaajille. Tuntuu hyvältä saada tämä homma päätökseen ennen seuraavaa Suurta Seikkailua!

Toivotan mitä villeimpiä ja vapaimpia seikkailuja kaikille! Jos kirjani voi teitä innostaa ja rohkaista noille seikkailuille lähtemään, on työni täällä tehty.

16 comments:

 1. Oi jee! :~) Täytyypä käydä katsomassa onko kyseinen opus rantautunut tänne pikkupitäjän Suomalaiseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii. n__n Suomalaisissa pitäisi olla ymmärtääkseni kautta maan, ainakin Kotkassa oli jo bongattu!

   Delete
 2. Replies
  1. Juhuu! *pinkoo hurmioituneena aamukasteisella pellolla* ~*___*~

   Delete
 3. JEEEE! Täytyy rientää ponkailemaan ja päästää setelit liehumaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi on kuitenkin sen verran edukas tekele, ettei kovin montaa seteliä tarvitse liehutella!

   Ellei toki intoudu ostamaan montaa... B--)

   Delete
  2. Opiskelijan noloja hetkiä: kortin kate ei riittänyt kirjan ostoon. Onneksi tuet tulee ens viikolla! :D

   Delete
  3. Voi ei. n__n; Tosin tuo ei ole musta lainkaan noloa, vaan Suuri Kunnian Hetki: viimeisillä hiluillaan yrittää opiskelijapoloinen peräänantamattomasti kalastaa haaviinsa tietoa! Asiaa !

   Delete
 4. Replies
  1. Suurkiitokset! <3 Aivan jännittäväähän tämä on. n__n

   Delete
 5. Oon varmaan melkein eka, joka tästä bloggaa, mutta tässä on postaukseni osoite: https://kirjamatkat.wordpress.com/2015/10/04/kirja-kerran-kuljin-ja-kumarsin/ Lyhyesti sanottuna: tykkäsin kirjasta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt on kyllä äärimmäisen jees meininki! :>

   "Toisaalta tämä on kirjoittajan matka itseensä: mitä elämään oikein tarvitaan ja turhat henkiset kahleet ovat vain tiellä. Buddhismista löytyy matkan aikana jonkinlainen ratkaisu tarpeisiin." Tämä oli hyvin tiivistetty! Enpä itsekään varsinaisesti matkaa tehdessäni ja kirjaa kirjoittaessani tajunnut, että buddhalaisuus tosiaan tarjosi puitteet käsitellä matkan aikana esiin nousseita asioita, jotka suorastaan huusivat käsiteltäväksi tulemista. (Ja tarjoaa toki edelleen, sillä matka jatkuu vain!) Nyt taas kun sen noin näppärästi tiivistit, niin asia on päivän selvä. :D

   Kiitos arvostelusta - olen kovin mielissäni, että kirja maistui. n__n

   Delete
 6. Tarkoitus oli kahmaista opuksesi, mutta kävikin toisinpäin - opus kahmaisi meikäläisen!
  Se sytytti mussa taas vanhan kunnon metsäsamoajan kipinän. Tulen jatkossa viettämään rutkasti enemmän aikaa luonnon helmassa, kaikkeutta ihmetellen. Tarkoitus olisi keväällä laittaa reissatenkin, jospa muistaisin olla yhtä maailmaan luottavainen.
  Mielikuvitus heräsi vahvasti lukiessa ja tuntuikin kun ois viettänyt pari päivää ihan eri maailmassa ^_^
  KIITOS <3 Laitan kirjan ehdottomasti kiertoon !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällaiset kommentit saa mut aivan muikeaksi ! *__* Kiitos !

   Tosi mukavaa että olet aikataulujen puolesta pystynyt antautumaan opuksen kahmaisulle - mun mielestä tämä kirja on ehdottomasti parhaimmillaan, kun sen virtaan antautuu muutamaksi päiväksi ihan kokonaisvaltaisesti. (Toki tämä on vain mun mielipiteeni, ja lukijoita ja makuja on monenlaisia.)

   Luonnon helmaan kaikkeutta ihmettelemään olen itsekin ajautunut - nytkin ois viikonloppuna vaikka mitä fiinejä joogakoulubileitä, mutta mä painelen Pohjois-Karjalaan! Villi ja riemukas vapaus luonnossa kutkuttelee ihan loputtomiin. ^__^

   Ihania, ihmetteleviä ja luottavaisia seikkailuja, Noora!

   Delete
 7. Moikka! Olihan tuo kirjasi ostettava (kävin tämän postauksen luettuani hetimiten kyselemässä Suomalaisesta, mutta jouduin kuitenkin odottelemaan pari viikkoa) ja on se kyllä semmoinen teos, että nenää ei meinaa saada irti kun sen siihen kerran upottaa, vaikken ihan loppuun asti en ole vielä päässytkään. Hassua miten hyvin muistan ne ammoiset blogitekstisi samoista retkistä. Ajatuksia herää paljon, nimenomaan siksikin etten ole kaikista asioista samaa mieltä. Ja rohkeutta myös! Olen pian lähdössä liftireissulle, ja kirjasi auttaa istuttamaan hölmön pelon paikalle innostusta. Kiitos siis tarpeeseen tulleesta muistutuksesta ja loistokasta jatkoa polullasi! :) Tällaisia hyväntuulisia ja itsensä vakavasti ottamisesta irti pyristeleviä, oman tien löytämiseen innostajia tarvittais lisää. Johan oli lausehirviö, mutta ehkä pointti tuli selväksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mau - mukava kuulla, että kirja napostelee ja maistuu!

   Ja ihan erityisen mainiota kuulla, että kirja herättelee ajatuksia - ja nimenomaan niiden omista poikkeavien mielipiteiden kautta. Tuntuu että ihmiset ovat usein turhankin varovaisia ilmaisemaan eroavia mielipiteitään tai sitä ettei jokin kela nyt vaan itsellä resonoi. Mielipiteet ja kelat kun eroavat toisistaan rankasti jo yhden ihmisyksilönkin sisällä riippuen elämäntilanteesta ja -fiiliksestä. Itsehän en nykyiselläni allekirjoita tuon kirjan mielipiteistä enää läheskään kaikkea, ja se on mielestäni aivan tyystin jees - elämä kulkee eteenpäin ja näkemykset ja näkökulmat vaihtuvat siinä samalla. Mutta sen allekirjoitan, että kirjoitin fiiliksistäni ja keloistani juuri sellaisina kuin ne silloin olivat!

   Ihanaa muuten kuulla sunkin hölmöistä peloista - itsehän olen nimittäin aina pitänyt sua todella reteenä liftaajana ja reissuflikkana! :D Näin sitä taas huomaa, että samassa veneessä ollaan kyllä ihan kaikki hölmöyksinemme!

   Vakaita peukkuja ja loistokkaita kyytejä liftausreissulle!

   Delete