Tuesday, June 3, 2014

zen-satumaassa taas


Kävimme jättämässä kunnioittavat ja tanssinhuuruiset kesän alun terveisemme. Mikäli joku muu haluaa käydä jättämässä omansa, neuvon reitin mieluusti.

12 comments:

 1. mikä paikka! reitin tahtoisin kyllä tietää :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jou, paikka on edesmenneen ITE-taiteilija Elis Sinistön lahja maailmalle! Paikka sijaitsee Kirkkonummen Veklahdella - mitään osoitetta tällä metsän keskellä tönöttävällä paikalla ei ole, mutta Veklahden autokorjaamon muorilta kelpaa kysellä reittiä! (Myös muut veklahtelaiset osaavat neuvoa, olihan Elis sentään paikallinen kuuluisuus.)

   Delete
 2. Ollappa ajokortti ja auto, niin heti menisin tuonne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä sinne pääsee ihan julkisillakin kulkuneuvoilla! Toki joutuu omilla jaloilla talsimaan hieman, mutta sehän tekee vain hyvää.

   Delete
 3. Voih, Villa Mehu, tunnistin! :)

  ReplyDelete
 4. Heidi! Pakko kysyy sulta jos joudat vastaamaan. Nimittäin olen aika varma, että jossain postauksessa - varmaankin kyllä toisen blogin puolella - kirjoitit kielestä ja yhteiskunnasta. En ole ikinä ihan ymmärtänyt koko juttua, ja hiljaisuutta vastarintana, mutta kun luin sen sun sanoma, ymmärsin vähän paremmin. Nyt en kuitenkaan löydä sitä enää millään! Olen etsinyt ja etsinyt... Voisitko auttaa? Mistä löytäisin ko. postauksen? Olen epätoivoinen :D

  Ihana tää uusi blogi. Kiitos kun bloggailet, tätä - järkeä ja sydäntä - maailma tarvitsee <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voihan ny, en kyllä saa itsekään päähäni mikä postaus mahtaa olla kyseessä. :D Kieli ja yhteiskunta ovat mulle aika perimmäisiä aiheita, ja olen varmaan omalla tavallaan sivunnut niitä lähes jokaisessa postauksessani. Mutta mikähän ny mahtais sit olla sellainen postaus, joka käsittelisi just ja nimenomaan kielen ja yhteiskunnan suhdetta sekä hiljaisuutta vastarintana..... Emmä saa päähäni, yhyy!

   En voi siis tehdä muuta kuin lupautua kirjoittamaan aiheesta uuden postauksen lähiaikoina! (Lähiajat saattavat olla lähiviikkoja tai lähikuukausia, mutta pyrin pitämään tosta lähi-etuliitteestä kumminkin kiinni. n__n)

   Delete
 5. heii, kiitos vastauksesta :) ja näköjään mun aiemmin rustaama vastaus sitten tosiaan hävisi jonnekin kuin ei koskaan olisi ollutkaan -.-

  voipi olla, että olen jo alkanut muistaa väärin, miten sen asian siinä ilmaisit, enkä siksi enää löydä sitä. mutta jossain olit sen niin kirkkaasti ilmaissut, että monet miettimäni ja lukemani jutut jotenkin menivät paikoilleen. sitten taas vähän vähemmän! no, on vaan jatkettava lukemista ja pähkäilyy. onneksi on paljon lukemattomia asioita.. huippuu jos kirjoittaisit aiheesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, ehkä voit yrittää kysyä Heidiltä salasanaa vanhaan blogiin, muistaakseni sitä on pyynnöstä mahdollista päästä lukemaan...? (voi olla että tää on jo muuttunut, mutta ei varmaan haittaa kysyä).
   Tosi kiva, että olet palannut bloggaamaan! Ootan erityisesti postauksia seuraavalta Aasian matkalta, mun reittisuunnitelma kulkee nimittäin melkos samoja polkuja... :-D

   Delete
  2. Tuo viimeisin kommentti siis Heidille xD

   Delete